Kísérlet

experiments_01

Sokan félreértettétek, így gondoltam egy blogbejegyzésben megválaszolok néhány kérdést, amely sokakban felmerült. Mi a fene is az a Warrior Fitness kísérlet?

A kísérlet a mi értelmezésünkben nem más, mint egy (számítógépes nyelven szólva) béta teszt. Amikor kidolgozunk egy új programot, nem akarjuk azonnal elérhetővé tenni, mert mi itt a WF-nél törekszünk arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk mindenkinek, aki követ bennünket.

Éppen ezért van szükség a kísérletekre. Hiába van egy briliáns ötletünk, a puding próbája az evés és általában ehhez keresünk önként jelentkezőket, amolyan tengerimalacokat, akik szeretnék kipróbálni az adott programot.

Persze rizikós az ilyesmi, gondolhatjátok sokan, de hát kockázat nélkül nincs győzelem, gondolják azok, akik belevágnak és eddig szerencsére ezzel nem volt gond, hiszen akadt mindig szép számmal jelentkező, akik közül válogathattunk.

Van előnye is a kísérletben való részvételnek és erre külön fel szeretném hívni a figyelmet. Azon kívül, hogy első kézből (elsőként) tapasztalhatsz meg valami újat, ingyenesen vehetsz részt olyan programokon, amelyeknek nagy része a későbbiekben (mint Warrior Fitness kihívás) már csak térítés ellenében vehető igénybe.

Ezen felül a legtöbb kísérletben való részvételért a projektvezető ajánlására kreditpontokat is jóváírunk a vállalkozó szelleműeknek, amelyek a későbbiekben beválthatóak lesznek értékes ajándékokra, illetve mindenképpen szükséged lesz rá, ha jelentkezni szeretnél a Warriotr Fitness instruktor képzésre.

Jelentkezzetek hát bátran, nem bánjátok meg, hiszen vesztenivalótok nincs, maximum egy tapasztalattal (sok esetben többel) lesztek gazdagabbak!