Az első WarrioRuck beszámoló

IMG_8794

Szombaton 7 önkéntes (1 lány és 6 fiú) vett részt az első WarrioRuck kísérletben, és meg kell hogy mondjam, mi nagyon élveztük és rengeteg tapasztalattal lettünk gazdagabbak. Először is, hogy ami nincs lebetonozva és “ráírva a nevünk” az közös…. legalábbis egyesek szerint. Nem keltettünk nagy feltűnést, de mégis voltak érdeklődők a helyszínen is, valamint nem csak mi készítettünk képeket, hanem egy esküvői fotós is.

Megítélésem szerint egy jól strukturált edzést hajtottunk végre, ahol néhány módszert is átadtunk a lelkes résztvevőknek. Elsőre mindent próbáltunk besűríteni, egy majd két órás mozgásanyagba, hogy megtapasztaljunk mi is, mire van igény, lehetőség. Ezeket a következő alakalommal fel is fogjuk használni.

Regisztráció, közös bemelegítés után, egy zsákos futással kezdtünk. Ekkor álltunk meg egy pillanatra a Hősök terénél, hogy a menyasszony kérésének eleget tegyünk és egy közös fotót készítsünk. 

IMG_8233

IMG_8319

IMG_8324

IMG_8329
Utána egy funkcionális köredzést csináltunk, minimális eszköz igénnyel, ami az instruktorok zsákjában elfért. Majd egy kis játékos saját testsúlyos, csoportos gyakorlatokat csináltunk és természetesen a végén levezetés majd nyújtás volt.

IMG_8769

A következő is Budapest környékén lesz (tervezetten szeptember végén), hogy először itt alakítsunk ki egy összetartó közösséget. Figyeljétek a web oldalunkat és a facebook oldalunkat, hogy le ne maradjatok róla!

IMG_8783

IMG_8814