Szimbólum

1507926_713034898766009_1815592432219011087_n

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért  a Warrior Fitness nevet választottuk és miért ez a szimbólum a Warrior Fitness jelképe?

A szimbólum három összetevő egysége. Az ‘alak’ lábai a görög ‘lambda’ szimbólumból kerültek kialakításra, amely a Spártai harcosok jelképe volt. Ez jelképezi a Warrior Fitness gyökereit, vagyis az évszázadok óta felhalmozott és az elit alakulatokban mai napig is fennmaradt tudást, a múltbeli tapasztalatokat, amikre alapoztuk a rendszert.

Az ‘alak’ felsőteste és karjai a görög ‘pszí’ jelből lettek kialakítva, amely a pszichológia jele is. Ez, vagyis a modern pozitív pszichológia kutatásai és az emberiségre gyakorolt hatása képezi a rendszer másik fontos összetevőjét. Az emberi teljesítőképesség napjainkban ugrásszerűen fejlődik, és a pszichológiai kutatások ebben a fejlődésben komoly szerepet játszanak.

Végül az alak körüli kör, amely egységbe foglalja az egészet a ‘leadership’ jelképe. Véleményünk szerint az emberi teljesítőképesség növelésének leghatékonyabb eszköze a karakterfejlesztés (vagyis önmagunk vezetési képességeinek feltérképezése és megélése), illetve mások vezetése hagyományostól eltérő vezetési módszerekkel. Ez egy egész életen átívelő folyamat és éppen ezért ez ad keretet a Warrior Fitness programnak.