Fitness

Screen Shot 2015-07-21 at 8.34.25 PMA Warrior Fitness program másfajta megközelítést alkalmaz, és a fitneszt az emberi teljesítőképesség és az életben való eredményesség szemszögéből közelíti meg.

A fitnesz a mi értelmezésünkben az a képesség, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy másokhoz képest sokkal jobban teljesítsen élete minden fontos területén abban az esetben is, ha hirtelen nagyon komoly környezeti változásoknak van kitéve.

Éppen ezért a teljes ember (testet és személyiség) együttes fejlesztését tartjuk szem előtt. A Warrior Fitness rendszer úgy kerül kialakításra, hogy ne csupán próbára tegye az egyéneket, de azt is felmérje hogyan képesek gondolkodni és cselekedni akkor, amikor elérkeznek a fizikai teljesítőképességük határaira.

Amikor úgy gondolnánk, hogy elfogytak az erőtartalékaink, akkor van igazán szükségünk a mentális állóképességre – arra, hogy képesek legyünk stresszhelyzetben, a végletekig elcsigázottan is gondolkodni.

A Warrior Fitness program tehát jóval több erőnlét, vagy állóképesség fejlesztésnél. Azok számára, akik részt vesznek benne, személyiséget fejleszt azzal, hogy növeli az önbizalmat, az akaraterőt, a kitartást. Ezen felül módszerket tanít: megmutatja hogyan lehet egy életforma részeként teljesebb, sikeresebb életet élni. A program hasznossága az élet valamennyi területén megmutatkozik.

Az átlagos mai fiatal fizikai állóképessége és mentális kitartása rohamosan romlik és a fitnesz programok is többnyire „mágikus ötperces” megoldásokat kínálnak nekik,  tudva azt, hogy több időt az átlagember nem hajlandó rászánni képességei fejlesztésére és általában véve mindenki a “könnyű megoldásokban” keresi a fejlődés titkát.

A Warrior Fitness program nem kínál könnyű megoldásokat, de folyamatosan törekszünk arra, hogy felkutassuk a leghatékonyabb módszereket, amelyek a legtöbb esetben egyszerűbbek is, mint a hagyományos módszerek.

Ígérjük, hogy azok, akik ezt a programot huzamosabb ideig követik, sokkal kiegyensúlyozottabb életet lesznek képesek élni, nagyobb hangsúlyt helyeznek az emberi kapcsolatokra, megszabadulnak a napi stressztől és összességében egészségesebbek lesznek, amely végső soron megnöveli az élettartamukat és lehetővé teszi, hogy sokkal tudatosabb, kiegyensúlyozottabb életet éljenek.